14-barnsfar (48) døde av korona

Ambulansemedarbeidere fra ambulansetjenesten Magen David Adom er klare til å hente syke korona-pasienter. (Foto: MDA)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Helsedepartementet opplyser onsdag morgen om at antall koronadødsfall nå er oppe i 187 i Israel. Antallet påviste smittetilfeller er oppe i 14.326, med 400 nye påviste tilfeller de siste 24 timene, skriver Times of Israel.

Tilstanden er alvorlig for 148 av de smittede, med 111 av dem i respirator. Så langt har 4961 personer blitt friskmeldt etter å ha fått påvist korona.

En av dem som har dødd de siste dagene er en 48 år gammel mann fra den ultraortodokse byen Bnei Brak, en by hardt rammet av koronapandemien. 48-åringen var far til 14 barn. Mannen skal ikke ha hatt noen underliggende sykdommer og døde etter en uke i respirator på sykehuset.

I tillegg døde en 57 år gammel kvinne på Hadassah Ein Kerem-sykehuset i Jerusalem. Hun skal ha hatt underliggende sykdommer. På Kaplan Medical Center døde en 100 år gammel kvinne, den eldste som har dødd av koronaviruset i Israel.

De fleste som har dødd av korona i Israel har vært eldre og personer med underliggende sykdommer. Eksperter mener den relativt sakte økningen i antallet påviste smittetilfeller og pasienter i respirator viser at Israel har virusutbruddet under relativt god kontroll.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag