14-barnsfar (48) døde av korona

Antall koronadødsfall nærmer seg 200 i Israel.
Ambulansemedarbeidere fra ambulansetjenesten Magen David Adom er klare til å hente syke korona-pasienter. (Foto: MDA)

Helsedepartementet opplyser onsdag morgen om at antall koronadødsfall nå er oppe i 187 i Israel. Antallet påviste smittetilfeller er oppe i 14.326, med 400 nye påviste tilfeller de siste 24 timene, skriver Times of Israel.

Tilstanden er alvorlig for 148 av de smittede, med 111 av dem i respirator. Så langt har 4961 personer blitt friskmeldt etter å ha fått påvist korona.

En av dem som har dødd de siste dagene er en 48 år gammel mann fra den ultraortodokse byen Bnei Brak, en by hardt rammet av koronapandemien. 48-åringen var far til 14 barn. Mannen skal ikke ha hatt noen underliggende sykdommer og døde etter en uke i respirator på sykehuset.

I tillegg døde en 57 år gammel kvinne på Hadassah Ein Kerem-sykehuset i Jerusalem. Hun skal ha hatt underliggende sykdommer. På Kaplan Medical Center døde en 100 år gammel kvinne, den eldste som har dødd av koronaviruset i Israel.

De fleste som har dødd av korona i Israel har vært eldre og personer med underliggende sykdommer. Eksperter mener den relativt sakte økningen i antallet påviste smittetilfeller og pasienter i respirator viser at Israel har virusutbruddet under relativt god kontroll.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise