Netanyahu: – Koronakrisen er ikke over

Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Haim Zach)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Statsminister Benjamin Netanyahu advarte lørdag mot «en kraftig økning» i nye koronasmittede.  De siste ukene har antall nye smittede i døgnet ligget på rundt 20 personer eller mindre. Fredag varslet helsemyndighetene at antall nye smittede på ett døgn hadde passert 100 personer for første gang siden 2. mai.

– Vi slukket flammene til koronaviruset, men det er fortsatt glør, og enhver lett vind kan blåse liv igjen i flammene, sa Netanyahu, ifølge Times of Israel.

Israel har for øyeblikket 116 i sykehusbehandling med koronasmitte. Tilstanden er alvorlig for 36 og 34 av disse ligger i respirator.

– Så lenge vi ikke har en vaksine for viruset vil det komme tilbake og det vil spre seg om vi ikke følger reglene nøye, sa Netanyahu. De tre reglene som han understreket er maske på offentlig sted, sosial distanse på minst to meter og håndvask.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag