Netanyahu: – Koronakrisen er ikke over

- Hvis vi ikke følger reglene, vil vi måtte stenge ned samfunnet på ny, advarte Netanyahu.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Haim Zach)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Statsminister Benjamin Netanyahu advarte lørdag mot «en kraftig økning» i nye koronasmittede.  De siste ukene har antall nye smittede i døgnet ligget på rundt 20 personer eller mindre. Fredag varslet helsemyndighetene at antall nye smittede på ett døgn hadde passert 100 personer for første gang siden 2. mai.

– Vi slukket flammene til koronaviruset, men det er fortsatt glør, og enhver lett vind kan blåse liv igjen i flammene, sa Netanyahu, ifølge Times of Israel.

Israel har for øyeblikket 116 i sykehusbehandling med koronasmitte. Tilstanden er alvorlig for 36 og 34 av disse ligger i respirator.

– Så lenge vi ikke har en vaksine for viruset vil det komme tilbake og det vil spre seg om vi ikke følger reglene nøye, sa Netanyahu. De tre reglene som han understreket er maske på offentlig sted, sosial distanse på minst to meter og håndvask.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelLager TV-serie om «Bibi» Netanyahu
Neste artikkelVG roter det til for seg selv
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise