Korona-pasient utskrevet fra sykehus etter 99 dager

Infeksjonsraten i Israel den laveste på flere uker.
Her testes en koronaprøve ut på en militærlab i Israel. (Foto: Det israelske forsvaret)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Onsdag ble det påvist 1689 nye tilfeller av koronaviruset i Israel. Selv om antallet fortsatt er høyt, ser infeksjonsraten ut til å begynne å synke. Den avgjøres av hvor mange av de testede som viser seg å være syke.

Helsedepartementet i Israel opplyser om at de gjennomførte 25.457 korona-tester onsdag, som gjør at infeksjonsraten er 6.6%. Det er det laveste den har vært på flere uker, skriver den israelske avisen Yedioth Ahronot.

78.514 israelere fått påvist koronasmitte siden utbruddet startet. Av disse har 53.362 har blitt friskmeldt, men tilstanden er alvorlig 345 av dem som fortsatt er smittet. 100 personer er så syke at de er tilkoblet respirator. 569 personer har så langt dødd som følge av koronaviruset i Israel.

En koronapasient ble nylig utskrevet fra sykehuset Shaare Zedek i Jerusalem etter å ha vært innlagt i 99 dager. Den er den lengste tiden en koronapasient har tilbragt på sykehus noe sted i verden.

74 år gamle Marina Chibatova testet negativt for viruset tidligere i uken etter å ha tilbragt mer enn tre måneder på sykehusets koronaavdeling.

– Vi er glade for at Marina er friskmeldt og blir utskrevet i dag. I forbindelse med sykehusinnleggelse har hun blitt en del av avdelingen, og vi er glade for henne og hennes familie at hun er frisk og skal hjem igjen, sier sykehuset i en pressemelding.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise