De fleste israelerne vil ikke ta koronavaksine i første omgang

Motstanden er størst blant kvinner.
Dette ble tatt 4. mai 2020, da den første kliniske testen av Pfizers nye vaksine ble utført. (Foto: University of Maryland)

I en meningsmåling utført av Israel Democracy Institute 12. og 13. november ble et representativt utvalg på 607 respondenter spurt om koronavaksine. 40 prosent svarer de vil være villig til å ta vaksinen i første omgang, 52 prosent sier nei. Kvinner er mest negativt innstilt, bare 33 prosent av dem sier de vil ta vaksinen. Blant menn er det 47 prosent som sier de vil ta vaksinen.

To vaksineutviklere, Moderna og Pfizer, har meldt om vaksiner som i tidlige tester har gitt mer enn 90 prosent suksessrate. Israel har avtaler om leveranser med begge selskaper.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise