De fleste israelerne vil ikke ta koronavaksine i første omgang

Motstanden er størst blant kvinner.
Dette bildet ble tatt 4. mai 2020, da den første kliniske testen av Pfizers nye vaksine ble utført. (Foto: University of Maryland)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I en meningsmåling utført av Israel Democracy Institute 12. og 13. november ble et representativt utvalg på 607 respondenter spurt om koronavaksine. 40 prosent svarer de vil være villig til å ta vaksinen i første omgang, 52 prosent sier nei. Kvinner er mest negativt innstilt, bare 33 prosent av dem sier de vil ta vaksinen. Blant menn er det 47 prosent som sier de vil ta vaksinen.

To vaksineutviklere, Moderna og Pfizer, har meldt om vaksiner som i tidlige tester har gitt mer enn 90 prosent suksessrate. Israel har avtaler om leveranser med begge selskaper.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNYT: Trump vurderte å bombe Irans atomanlegg
Neste artikkelTjente millioner på å smugle for Hamas
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise