Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel passerte 3000 koronadødsfall

Helseminister Yuli Edelstein under et besøk på koronavdelingen ved Yitzhak Shamir-sykehuset i sommer. (Foto: Det israelske helsedepartementet)
Helseminister Yuli Edelstein under et besøk på koronavdelingen ved Yitzhak Shamir-sykehuset i sommer. (Foto: Det israelske helsedepartementet)

Mandag 14. desember passerte Israel 3000 koronadødsfall. Ifølge landets helsemyndigheter er det nå registrert 3003 koronadødsfall siden starten på pandemien. Samtidig øker antallet smittetilfeller igjen etter at landet gradvis har åpnet opp fra sin andre lockdown, skriver Times of Israel.

Dermed har antallet dødsfall tredoblet seg på rett over tre måneder.

Søndag ble det registrert 1710 nye smittetilfeller, som gjør at 3,4 prosent at alle tester har vært positive. Det er høyere enn det har vært de siste dager, hvor andelen positive tester har ligget på mellom 2,4 og 2,9 prosent.

For øyeblikket er 383 personer alvorlig syke av korona i Israel, med 100 i respirator. Tilstanden er moderat for 133. For de fleste av de 17.691 aktive smittetilfellene er det et sykdomsforløp med milde eller ingen symptomer.

En ting som bekymrer myndighetene er antallet helsepersonell i karantene. 2046 helsepersonell er nå i karantene, en dobling på bare en uke. Hvis antallet smittetilfeller fortsetter å øke kan det bli innført nye restriksjoner.

Samtidig har Israel nylig fått tilsendt store doser av koronavaksinen til Pfizer. Planen er å gjøre to millioner immune i løpet av en periode på seks uker. De første vaksinasjonene skal etter planen begynne allerede 20. desember.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart