Israel vaksinerte 100.000 palestinere på to uker

– Gledelige nyheter for den israelske og palestinske folkehelsen, sier COGAT.
På bare to uker har Israel vaksinert 100.000 palestinske arbeidere med arbeidstillatelse i Israel. (Foto: COGAT)

IDFs koordinator for myndighetsaktiviteter i territoriene (COGAT), som styrer kontakten med palestinerne, sier at de har vaksinert 100.000 palestinske arbeidere i løpet av de to siste ukene, skriver Jerusalem Post.

– Jeg hyller arbeiderne for deres raske respons og vilje, noe som hjalp oss med å ta et nytt skritt for å stanse spredningen av COVID-19 i vår region. Dette er gode nyheter for både den israelske og palestinske folkehelsen og for økonomien, sier brigageneral Fares Atila, administrasjonsleder i COGAT.

Vaksinering av palestinere er de palestinske myndighetenes ansvar, men vaksineringen i de palestinske områdene går tregt og Israel ga derfor alle palestinere som har arbeidstillatelse i Israel tilbudet om vaksinering.

Om tre uker vil de få sine andre dose, som gjør at de blir fullvaksinert. Det ble satt opp 13 vaksinestasjoner i jødiske samfunn på Vestbredden som palestinerne kunne benytte seg av.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise