Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nå sprer koronasmitten seg igjen i Israel

En passasjer blir testet for korona på flyplassen Ben Gurion i Israel. Denne testen kan det snart bli slutt på. (Foto: Avshalom Sassoni/Flash90)
Over 500 nye daglige koronatilfeller for første gang på flere måneder.

Helsedepartementet i Israel opplyser om at 501 israelere fikk påvist koronasmitte mandag 5. juli. Det er det høyeste antallet daglige tilfeller på flere måneder. Ikke siden mars er det påvist så mange tilfeller på en dag.

Nesten 50 prosent av de nye smittetilfellene stammer fra skolebarn. Rundt 50.000 mennesker er satt i karantene, skriver avisen Yedioth Ahronot.

Etter at 72.896 tester ble gjennomført i løpet av mandagen var det 0,7% som fikk påvist smitte. Det er for øyeblikket 33 personer innlagt på sykehus med komplikasjoner i forbindelse med koronasmitte, 16 er i respirator.

Fra å ha under 10 daglige smittetilfeller kan Israel igjen få over 1000 nye smittetilfeller om dagen i løpet av neste uke, advarer helsemyndighetene. Regjeringens koronakabinett møtes denne uka for å diskutere mulige tiltak.

Nesten all smitten i Israel kommer nå fra den nye delta-varianten av koronaviruset. Ifølge israelske helsemyndigheter er Pfizer-vaksinen, som de aller fleste i Israel er vaksinert med, bare 64% effektiv mot delta-varianten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart