Jødenes historie fra oldtiden til 1948

Hør miniforedrag av Odd Myrland med innføring i jødenes historie fra oldtiden til opprettelsen av den moderne staten Israel i 1948.

På triumfbuen til Titus i Roma blir ødeleggelsen av Jerusalem illustrert. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
På triumfbuen til Titus i Roma blir ødeleggelsen av Jerusalem illustrert. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Se miniforedraget her. 15 minutt.

Forrige artikkelÅpent brev til Arbeiderpartiet
Neste artikkelMIFF sender klage på NRK Supernytt til Kringkastingsrådet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.