Hizbollah lovpriser fangeutveksling

– En seier for “motstandskampen”, skriver Hizbollah om fangeutvekslingsavtalen mellom Israel og Hamas i en pressemelding som ble offentliggjort onsdag. – Avtalen viser at den palestinske motstandskampen er “effektiv når det gjelder å få tilbake land, frigjøre fanger, samt bevare frihet, verdighet og uavhengighet,” skriver Hizbollah.

– En seier for “motstandskampen”, skriver Hizbollah om fangeutvekslingsavtalen mellom Israel og Hamas i en pressemelding som ble offentliggjort onsdag. – Avtalen viser at den palestinske motstandskampen er “effektiv når det gjelder å få tilbake land, frigjøre fanger, samt bevare frihet, verdighet og uavhengighet,” skriver Hizbollah.

Forrige artikkel– Israel underkaster seg terroren
Neste artikkelEU og Israel samarbeider om vitenskap
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no