Mystisk eksplosjon i Hizbollah-lager

Et Hizbollah våpenlager i Tair Harfa i Sør-Libanon ble rammet av en eksplosjon mandag morgen.
Plakat av Hizbollah-leder Hassan Nasrallah. (Illustrusasjon: flickr.com)
Plakat av Hizbollah-leder Hassan Nasrallah. (Illustrusasjon: flickr.com)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Den libanesiske landsbyen Tair Harfa ligger tett på grensen mot Israel. Talsmann for de fredsbevarende UNIFIL-styrkene i området, Andrea Tenente, sier de nå undersøker hva som har skjedd.

Reuters melder at rundt 50 FN-soldater, medlemmer av den libanesiske hæren og representanter fra Hizbollah var på plass ved sprengstedet for å starte etterforskning av eksplosjonen.

En libanesisk sikkerhetskilde hevder at eksplosjonen skyldes en israelsk bombe som var blitt liggende udetonert siden krigen mot Hizbollah i 2006. Men UNIFIL ønsker ikke å konkludere i saken før etter grundigere etterforskning.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise