Hizbollah-leder drept, Israel får skylden

En av de sentrale skikkelsene i Hizbollah, Hussein al-LAqis, ble natt til onsdag myrdet utenfor sitt hjem i Beirut. Terrorgruppen gir "automatisk" Israel skylden.
Pro-Hizbollah demonstrasjon på Vestbredden (Illustrasjon: Michael.Loadenthal, flickr.com)
Pro-Hizbollah demonstrasjon på Vestbredden (Illustrasjon: Michael.Loadenthal, flickr.com)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– Rundt midnatt ble Hussein al-Laqis myrdet nær sitt hjem i nabolaget Saint Therese i Hadath, mens han var på vei tilbake fra jobb. […] Israel vil automatisk bli holdt fullstendig ansvarlig for dette avskyelige lovbruddet, hevdes det i en pressemelding fra den libanesiske terrorgruppen.

De påstår også at Israel skal ha forsøkt å drepe al-Laqis ved flere anledninger allerede uten å lykkes, rapporterer Ha’aretz. Men borgerkrigen i Syria har også satt sine spor i Libanon. En sunnimuslimsk gruppering gikk til angrep på Irans ambassade i Beirut for få uker siden, som straff mot shiamuslimske Irans og Hizbollahs støtte til Syria-regimet og president Bashar Assad.

Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for drapet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise