Oppdaget en fjerde terrortunnel som gikk fra Libanon og inn i Israel

Israel har minelagt tunnelen, så Hizbollah ikke kan bruke den.

Det israelske forsvaret har avdekket fire Hizbollah-tunneler fra Libanon og inn på israelsk territorium. (Foto: IDF)
Det israelske forsvaret har avdekket fire Hizbollah-tunneler fra Libanon og inn på israelsk territorium. (Foto: IDF)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

I løpet av helgen oppdaget det israelske forsvaret nok en terrortunnel som gikk fra Libanon og inn på israelsk territorium, skriver Times of Israel.

– Tunnelen er under IDFs kontroll og utgjør ingen trussel, sier forsvaret.

Dette er den fjerde av Hizbollahs terrortunneler som Israel har oppdaget siden de startet Operation Northern Shield, en militær operasjon for å avdekke og ødelegge tunnelene fra det sørlige Libanon og inn i Israel.

Det israelske forsvaret vil ikke spesifisere nøyaktig hvor terrortunnelen ble funnet, men sier de «relevante lokale myndighetene» er varslet om hvor den ligger. Forsvaret skal ha minelagt tunnelen, som de også har gjort med de andre tunnelene de har oppdaget, for å forhindre at de kan bli brukt av Hizbollah til å utføre et angrep mot Israel.

– Den som går inn i tunnelen fra libanesisk side mister livet sitt, sier IDF.

Det israelske forsvaret mener den Iran-støttede terrorgruppen skulle bruke tunnelene til å angripe Israel i kombinasjon med raketter og granater.

Forrige artikkelFatah omtaler angrep på gravide og drap av baby for heltemodig
Neste artikkelSparer hundretusenvis i skatt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -