Netanyahu: – Hizbollah leker med ilden

Statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Benny Gantz advarer Hizbollah.

Mandag 20. april signerte Benny Gantz og Benjamin Netanyahu avtalen om samlingsregjering. (Foto: Twitter)

Israelske styrker stanset en gruppe Hizbollah-terrorister like etter at de tok seg inn over grensen til Israel mandag ettermiddag, ifølge IDF. Hizbollah benekter at det fant sted en trefning.

– Vi ser på forsøket på å infiltrere vårt landområde svært alvorlig. Hizbollah og Libanon bærer fullt ansvar for hendelsen og for ethvert angrep som kommer fra libanesisk territorium mot Israel, sier statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse.

– Hizbollah må vite at de leker med ilden, la Netanyahu til.

– Alle som prøver å teste kraften til IDF vil både sette seg selv og landet som han angriper fra i fare, sa forsvarsminister Benny Gantz.

Forrige artikkelSprengstoffballong funnet i Sør-Israel
Neste artikkelFor deg som savner Tel Aviv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.