Netanyahu: – Hizbollah leker med ilden

Statsminister Benjamin Netanyahu og forsvarsminister Benny Gantz advarer Hizbollah.
Mandag 20. april signerte Benny Gantz og Benjamin Netanyahu avtalen om samlingsregjering. (Foto: Twitter)

Israelske styrker stanset en gruppe Hizbollah-terrorister like etter at de tok seg inn over grensen til Israel mandag ettermiddag, ifølge IDF. Hizbollah benekter at det fant sted en trefning.

– Vi ser på forsøket på å infiltrere vårt landområde svært alvorlig. Hizbollah og Libanon bærer fullt ansvar for hendelsen og for ethvert angrep som kommer fra libanesisk territorium mot Israel, sier statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse.

– Hizbollah må vite at de leker med ilden, la Netanyahu til.

– Alle som prøver å teste kraften til IDF vil både sette seg selv og landet som han angriper fra i fare, sa forsvarsminister Benny Gantz.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSprengstoffballong funnet i Sør-Israel
Neste artikkelFor deg som savner Tel Aviv
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise