– Hizbollah er ansvarlig for Beirut-eksplosjonen

- Hizbollah er ansvarlig for den kraftige eksplosjonen i Beirut, sier Moshe Ya'alon, Israels tidligere forsvarsminister og forsvarssjef til det saudiske nettstedet Elaph.
Knesset-medlem Moshe Ya'alon. (Foto: Wikimedia Commons)
Knesset-medlem Moshe Ya'alon. (Foto: Wikimedia Commons)

Ifølge Ya’alon ble eksplosjonen utløst etter at et våpenlager som tilhører Hizbollah begyte å brenne. Deretter nådde flammene ammoniumnitrat som var lagret i nærheten.

– Libanon er ikke en uavhengig stat, den er tatt som gissel av Hizbollah, sier Ya’alon.

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah hevdet tidligere denne uken at Hizbollah ikke kjente til lageret med ammoniumnitrat. Dette blir avvist av Ya’alon, som sier beholdningen med høyeksplosivt materiale var velkjent for Hizbollah og at havnen er under deres kontroll.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise