Nasrallah: – Vi har doblet antallet presisjonsstyrte raketter

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah sier at terrorgruppen har doblet antallet presisjonsstyrte raketter i løpet av det sist året.
Hizbollahs leder Hassan Nasrallah. (Foto: Sayed Hashem/Flickr)
Hizbollahs leder Hassan Nasrallah viser seg sjeldent i offentligheten. (Foto: Sayed Hashem/Flickr)

Hassan Nasrallah har nylig gitt et fire timer langt intervju med Al-Mayadeen TV. Der sier han at Hizbollah har mulighet til å ramme hvor som helst i Israel og på Vestbredden med presisjonsstyrte raketter. Han sier også at antallet slike raketter i Hizbollahs kontroll er doblet i løpet av det siste året.

Nasrallah gjentar trusselen fra Iran og deres allierte om å hevne det målrettede amerikanske angrepet mot den iranske generalen Qassem Soleimani i januar 2020.

– Den hevnen kommer samme hvor lang tid det tar, sier Nasrallah. Han lover også å hevne Israels drap på en Hizbollah-leder i Syria tidligere i år.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMøtt med jødehat da hun fortalte at faren er israelsk
Neste artikkelIsrael har stort forsprang i vaksinering
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise