Vil forsere gjerdebygging i sør

Tjenestemenn i de israelske sikkerhetsstyrkene har gjentatte ganger advart mot at en økende andel terrorangrep vil rette seg mot området sør for Jerusalem. Årsaken til dette er sikkerhetsgjerdet og strengere bevoktning i Jerusalem og nordover. Fredag ble frykten bekreftet da terrorister skjøt og drepte et ungt ektepar like innenfor "den grønne linje" ved kibbutz Lahav. Tusenvis deltok da Eitan Kukoi og Rima Novikov ble gravlagt i Beersheba. De etterlater seg en to år gammel datter. - Vi ser på muligheten for å starte bygging av gjerdet i dette området i slutten av året, sier forsvarsminister Shaul Mofaz. (01.03)

Tjenestemenn i de israelske sikkerhetsstyrkene har gjentatte ganger advart mot at en økende andel terrorangrep vil rette seg mot området sør for Jerusalem. Årsaken til dette er sikkerhetsgjerdet og strengere bevoktning i Jerusalem og nordover.
Fredag ble frykten bekreftet da terrorister skjøt og drepte et ungt ektepar like innenfor «den grønne linje» ved kibbutz Lahav. Tusenvis deltok da Eitan Kukoi og Rima Novikov ble gravlagt i Beersheba. De etterlater seg en to år gammel datter.
– Vi ser på muligheten for å starte bygging av gjerdet i dette området i slutten av året, sier forsvarsminister Shaul Mofaz. (01.03)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelEtterforsker millionbedrag i arabisk skolnenettverk
Neste artikkelNeste Knesset-valg i 2006, ikke 2007
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise