Nekter å ha kritisert Sharons Gaza-plan

- Statsministeren vet at jeg bare uttrykker min professjonelle mening i lukkede forum, sier Moshe Ya'alon. Forsvarssjefen mener det er "fabrikerte nyheter" som mandag skapte åpen konflikt mellom den øverste militære lederen og Israels statsminister. Under et besøk på Gaza-stripen søndag, skal Ya'alon ha indikert at en tilbaketrekning "under ild" bare vil skade situasjonen og ikke løse problemet. Mandag kveld rapporterte den israelske tv-kanalen Channel 2 en meget skarp reaksjon fra Ariel Sharon på disse kommentarene. Statsministerens talsmann, Asi Shariv, har allerede dempet kritikken som kom frem i tv-programmet, men forteller at Sharon planlegger et møte med Ya'alon for å snakke ut om saken. (09.03) [caption id="attachment_2639" align="aligncenter" width="374" caption="Forsvarssjef Moshe Ya'alon og statsminister Ariel Sharon."][/caption]

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– Statsministeren vet at jeg bare uttrykker min professjonelle mening i lukkede forum, sier Moshe Ya’alon. Forsvarssjefen mener det er “fabrikerte nyheter” som mandag skapte åpen konflikt mellom den øverste militære lederen og Israels statsminister.
Under et besøk på Gaza-stripen søndag, skal Ya’alon ha indikert at en tilbaketrekning “under ild” bare vil skade situasjonen og ikke løse problemet. Mandag kveld rapporterte den israelske tv-kanalen Channel 2 en meget skarp reaksjon fra Ariel Sharon på disse kommentarene. Statsministerens talsmann, Asi Shariv, har allerede dempet kritikken som kom frem i tv-programmet, men forteller at Sharon planlegger et møte med Ya’alon for å snakke ut om saken. (09.03)

Forsvarssjef Moshe Ya'alon og statsminister Ariel Sharon.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise