Nekter å ha kritisert Sharons Gaza-plan

- Statsministeren vet at jeg bare uttrykker min professjonelle mening i lukkede forum, sier Moshe Ya'alon. Forsvarssjefen mener det er "fabrikerte nyheter" som mandag skapte åpen konflikt mellom den øverste militære lederen og Israels statsminister. Under et besøk på Gaza-stripen søndag, skal Ya'alon ha indikert at en tilbaketrekning "under ild" bare vil skade situasjonen og ikke løse problemet. Mandag kveld rapporterte den israelske tv-kanalen Channel 2 en meget skarp reaksjon fra Ariel Sharon på disse kommentarene. Statsministerens talsmann, Asi Shariv, har allerede dempet kritikken som kom frem i tv-programmet, men forteller at Sharon planlegger et møte med Ya'alon for å snakke ut om saken. (09.03) [caption id="attachment_2639" align="aligncenter" width="374" caption="Forsvarssjef Moshe Ya'alon og statsminister Ariel Sharon."][/caption]

– Statsministeren vet at jeg bare uttrykker min professjonelle mening i lukkede forum, sier Moshe Ya’alon. Forsvarssjefen mener det er “fabrikerte nyheter” som mandag skapte åpen konflikt mellom den øverste militære lederen og Israels statsminister.
Under et besøk på Gaza-stripen søndag, skal Ya’alon ha indikert at en tilbaketrekning “under ild” bare vil skade situasjonen og ikke løse problemet. Mandag kveld rapporterte den israelske tv-kanalen Channel 2 en meget skarp reaksjon fra Ariel Sharon på disse kommentarene. Statsministerens talsmann, Asi Shariv, har allerede dempet kritikken som kom frem i tv-programmet, men forteller at Sharon planlegger et møte med Ya’alon for å snakke ut om saken. (09.03)

Forsvarssjef Moshe Ya'alon og statsminister Ariel Sharon.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSer tilbaketrekning fra Gaza som Hamas-seier
Neste artikkelIsraelsk mafia brukte drapsmenn fra Hviterussland
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise