Israel forbereder krig mot Hamas

Søndag kom forsvarsminister Shaul Mofaz med et forvarsel til mandagens rakettangrep mot sjeik Ahmed Yassin. - Vi forbereder en systematisk krig mot Hamas, sa han i regjeringsmøtet. Israel ser på terrororganisasjonen som en "strategisk fiende". Palestinernes statsminister Ahmed Qureia omtaler den drepte Hamas-lederen som "moderat", og fordømmer det israelske rakettangrepet.(22.03)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Søndag kom forsvarsminister Shaul Mofaz med et forvarsel til mandagens rakettangrep mot sjeik Ahmed Yassin.
– Vi forbereder en systematisk krig mot Hamas, sa han i regjeringsmøtet. Israel ser på terrororganisasjonen som en “strategisk fiende”.
Palestinernes statsminister Ahmed Qureia omtaler den drepte Hamas-lederen som “moderat”, og fordømmer det israelske rakettangrepet.(22.03)


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelVil kutte hodet til statsminister Sharon
Neste artikkelSjeik Ahmed Yassin ble advart
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise