Gantz: – Gilad returnerer tirsdag

Noam og Aviva Shalit kan se fram til å ta imot sin sønn på tirsdag.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Forsvarssjef Benny Gantz gav dem denne beskjeden hjemme i familieboligen i Mitzpe Hila torsdag. Tirsdag i neste uke vil Gilad bli flydd fra Egypt til Tel Nof militære flyplass. Her vil han for første gang på fem år bli gjenforent med sin familie. 450 palestinske fanger vil samme dag bli løslatt fra Israels side. Om to måneder vil de 550 neste fangene bli satt fri.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise