Gir Shalit-familien privatliv første ti dager

I en avtale med forsvarsdepartementet skal ulike medier ha akseptert å gi familien Shalit litt privatliv de første ti dagene etter fangeutvekslingen.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Avtalen skal sikre at ingen journalister oppsøker familien, melder Yedioth Aharonoth. Det er stor lokal og internasjonal oppmerksomhet rundt fangeutvekslingen. IDF forventer at minst tre hundre journalister deltar på pressekonferansen til statsminister Benjamin Netanyahu, forsvarsminister Ehud Barak og forsvarssjef Benny Gantz.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise