Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Reservetjenesten på randen av kollaps

Reservesoldater på øvelse. (Foto: IDF)
Reservesoldater på øvelse. (Foto: IDF)
Femten kommandører i reservestyrkene har sendt brev til Netanyahu, Gantz og Barak, der de advarer mot at regjeringens politikk kan tvinge hele reservetjenesten i kne.

I brevet til statsminister Benjamin Netanyahu, forsvarsminister Ehud Barak og forsvarssjef Benny Gantz, hevder de at regjeringen «har en politisk tradisjon for å bryte løfter de har gitt til reservestyrkene».

– Reservesoldatene er ikke husdyr i Knessets dyrepark. Vi er en militær sektor – og akkurat som dere kan også vi prøve å vri oss unna vårt ansvar, skriver de.

Dersom ikke regjeringen begynner å ta reservetjenesten på alvor, frykter avsenderne at det snart ikke vil være soldater igjen til å «beskytte deres [Knesset-]seter, eller deres hjem».

– Gi oss det vi fortjener!
– Militæret har glemt hvordan de skal trene til de mest elementære ting, fordi det ikke er noe budsjett. Vi mangler ekstremt mange treningsdager og troppene er lei, skriver de videre.

– La oss begynne med å gi alle som tjener landet maksimalt, både i IDF og i det sivile liv. Da trenger vi ikke konstant å behandle spørsmålet om hvorfor ikke alle er villige til å dele [den militære] byrden, mener kommandørene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart