Ya’alon: Vi stanser terror fra Tyrkia og Gaza

- Ulike islamistgrupper, spesielt Hamas, forsøker å sette regionen i flammer. Vi arbeider for å hindre terrorceller som blir ledet fra Tyrkia og Gaza, sier Israels forsvarsminister Moshe Ya’alon.
Forsvarssjef Moshe Ya'alon sammen med forsvarssjef Benny Gantz (t.v.) og sjef for IDFs Sørkommando Sami Turgeman. (Foto: IDF)
Forsvarssjef Moshe Ya'alon sammen med forsvarssjef Benny Gantz (t.v.) og sjef for IDFs Sørkommando Sami Turgeman. (Foto: IDF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Israels forsvarsminister Moshe Ya’alon påpeker tirsdag til Knessets utenriks- og forsvarkomité at antallet terrorangrep på Vestbredden og i Jerusalem har gått noe ned den aller siste tiden, men han er på ingen måte sikker på at den relative roen vil fortsette.

– Det er press fra islamistgrupper utenfor Israel, spesielt fra Hamas, som forsøker å sette regionen i flammer. Vi arbeider for å hindre terrorceller som blir ledet fra Tyrkia og Gaza, sier Ya’alon.

– Bølgen av terrorangrep fra ensomme ulver ser ut til å ha roet seg, men vi er ikke sikre  på at det er tilfelle, fortsetter forsvarsministeren.

Den politiske lederen for de israelske forsvarsstyrkene minner om at Iran forsøker å skaffe seg atomvåpen.

– Iran fortsetter også å støtte terror og gi våpen til våre fiender – både Hizbollah og terrorgrupper i Gaza. Midtøsten har ikke stabilisert seg, regionen lider av kronisk ustabilitet, sier Ya’alon.

Forsvarsministeren sier Israel har satt «røde grenser» for militær aktivitet i Syria. Dette kan være et hint for å bekrefte at Israel stod bak luftangrepene i Syria søndag.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise