Syria anklager Israel for å ha bombet flybase

Et våpendepot ved Mazzeh flybase utenfor Damaskus ble bombet natt til fredag. Syria anklager Israel.
En flybase utenfor Damaskus ble bombet natt til fredag. Syria anklager Israel for å stå bak. (Foto: Skjermdump Twitter)
En flybase utenfor Damaskus ble bombet natt til fredag. Syria anklager Israel for å stå bak. (Foto: Skjermdump Twitter)

Natt til fredag skal et våpendepot ved Mazzeh flybase i Damaskus ha blitt bombet, ifølge israelske medier. Beboere i den syriske hovedstaden skal ha hørt eksplosjonen på lang avstand, og beboere i den sørvestlige delen av byen skal ha sett en røyksky fra området hvor flybasen ligger.

Den saudiarabiske nyhetsformidleren al-Arabiya siterer aktivister på stedet om at flere høytstående medlemmer av det syriske regimet skal være drept i bombingen. Syria anklager Israel for å stå bak, men foreløpig har israelske myndigheter verken bekreftet eller avkreftet at de var involvert i bombingen.

Den syriske hæren truer med at det de kaller et “åpenbart angrep”, vil få konsekvenser. Det er ikke første gang Israel anklages for å stå bak bombeangrep i Syria. Ledelsen i Israel har tidligere uttalt at de tar de nødvendige grep for å hindre at avanserte våpen kommer i hendene på terrorgrupper.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise