Kastet stein i hodet på israelsk 12-åring

Maskerte palestinere kaster stein i Jerusalem etter et terrorangrep 7. oktober 2015. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Maskerte palestinere kaster stein i Jerusalem etter et terrorangrep 7. oktober 2015. (Illustrasjonsfoto: Flash90)

En 12 år gammel israelsk gutt ble lettere skadet etter at en palestinsk steinkaster kastet en stein i hodet på ham. 12-åringen skal ha lekt ved Abrahams brønn i Hebron da han ble angrepet av steinkasteren. Det israelske forsvaret sier de etterforsker saken og leter etter steinkasteren, skriver avisen Jerusalem Post.

Talsmannen for det jødiske samfunnet i Hebron, Noam Arnon, publiserte en video som viser en mann som kaster stein mot den 12 år gamle gutten som leker.

Arnon sier gutten skal ha mistet bevisstheten og ramlet oppi vannet, men ble reddet av sine venner som løp etter hjelp. 12-åringen ble fraktet til Hadassah medisinske senter i Ein Karem, hvor han måtte sy ti sting og gjennomgå medisinske tester.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag