Superstjerner bidro til å samle inn en halv milliard kroner til IDF

Ashton Kutcher, Pharrell Williams og Gerard Butler var blant kjendisene som bidro.

En rekke kjendiser stilte opp på gallaen til Venner av IDF. Totalt ble det samlet inn 500 millioner kroner. (Foto: FIDF)
En rekke kjendiser stilte opp på gallaen til Venner av IDF. Totalt ble det samlet inn 500 millioner kroner. (Foto: FIDF)

Venner av det israelske forsvaret (FIDF) samlet inn en halv milliard kroner under sin årlige Western Region-galla. Aldri tidligere er det samlet inn så mye penger i løpet av gallaen som i år. En rekke kjendiser var til stede for å vise sin støtte til det israelske forsvaret, som Ashton Kutcher, Pharrell Williams, Gerard Butler, Andy Garcia, Fran Drescher og Ziggy Marley.

Mer enn 1200 støttespillere deltok på den utsolgte innsamlingsgallaen.

– Vi er begeistret over at så mange medlemmer av vårt samfunn, inkludert kjente Hollywood-personer, kommer sammen for å vise sin støtte til de modige menn og kvinner i det israelske forsvaret, sier Haim Saban, initiativtaker til gallaen, til Friends of the IDFs nettside.

FIDF er en amerikansk organisasjon som ble grunnlagt i 1981. Organisasjonen initierer og støtter utdanningsprogrammer, sosiale og kulturelle begivenheter og arbeider for å lette byrden som israelske soldater og deres familier bærer på vegne av jødiske samfunn over hele verden.

Superstjernen Pharrell Williams var en av mange kjendiser som deltok på gallaen, som dro inn 500 millioner kroner. (Foto: FIDF)
Superstjernen Pharrell Williams var en av mange kjendiser som deltok på gallaen for israelske soldater. (Foto: FIDF)
Forrige artikkelShin Bet-sjef: Israel har avverget 480 palestinske terrorangrep det siste året
Neste artikkelFpU krever at Norge flytter ambassaden til Jerusalem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.