Bli med på innsiden av Mossad

Ny Netflix-serie gir et unikt innblikk i den israelske etterretningstjenesten.

Ram Ben-Barak, tidligere visedirektør i Mossad, er en av dem som forteller om sin tid i den israelske etterretningstjenesten.
Ram Ben-Barak, tidligere visedirektør i Mossad, er en av dem som forteller om sin tid i den israelske etterretningstjenesten.

I årevis har Mossad, Israels legendariske etterretningsorganisasjon, vært helt utilgjengelig for media. Nå, for første gang siden opprettelsen, gir to dusin tidligere Mossad-spioner og -sjefer et førstehånds innblikk i arbeidet sitt og deres moralske dilemmaer, i den israelsk-tyske dokumentarserien «Inside the Mossad». Serien er nå tilgjengelig på strømmetjenesten Netflix.

I denne serien blir seerne trukket inn i personlige opplevelser fra de mest topphemmelige operasjoner som har formet Israels fortid og som fortsatt kan forme landets framtid. Her er en smakebit av hva serien inneholder:

Hvis du allerede har sett serien, eller har lyst til å se på noe annet, har MIFF laget en liste over populære israelske TV-serier tilgjengelig på Netflix.

Forrige artikkelIsrael har oppdaget en ny iransk fabrikk for produksjon av dødelige presisjonsraketter nordvest i Syria
Neste artikkelKushner og Greenblatt skal dra på rundreise i Midtøsten for å samle inn penger til Trumps fredsplan
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.