19 palestinere pågrepet av IDF

Israelske soldater utenfor flyktningeleiren Al-Arroub ved utsiden av Hebron natt til 28. oktober. (Foto: IDF)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Det israelske forsvaret gjennomførte arrestasjoner flere steder på Vestbredden sent søndag kveld og tidlig mandag morgen. Totalt ble 19 palestinere pågrepet av de israelske styrkene, skriver Times of Israel.

De pågrepne er mistenkt for å ha deltatt i voldelige opptøyer de siste ukene. Noen er også mistenkt for terror-relaterte aktiviteter, ifølge forsvaret.

13 palestinere ble pågrepet i en større aksjon mot flyktningeleiren Al-Arroub ved utsiden av Hebron. Pågripelsene skjer etter flere episoder hvor det er kastet steiner og brannbomber mot israelske biler på hovedveien Route 60.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– I løpet av de siste ukene har våre patruljer forsøkt å stoppe daglige forsøk på å angripe pendlere på Route 60, som en del av deres arbeid med å beskytte innbyggere fra Etzion-blokken, sier forsvaret i uttalelsen.

I forbindelse med raidet i Al-Arroub fant IDF en M16-rifle og ammunisjon.

I Jordandalen ble seks palestinere pågrepet i et annet raid. De seks er mistenkt for flere forhold, blant annet for å ha deltatt i voldelig opptøyer, steinkasting og for å ha vært involvert i terror-relaterte aktiviteter.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag