Shin Bet pågrep 50 PFLP-terrorister

Terroristene skal ha vært i ferd med å planlegge nye angrep mot Israel.
Her pågriper israelske styrker flere terrorister fra PFLP utenfor Ramallah på Vestbredden. (Foto: IDF Spokesperson Unit)

Israelske sikkerhetsstyrker har i løpet av høsten og vinteren avdekket og pågrepet en 50-manns stor terrorcelle på Vestbredden, skriver Jerusalem Post. Cellen mistenkes for å ha stått bak flere dødelige angrep i området, inkludert en et bombeangrep mot et populært turmål nær Dolev hvor 17 år gamle Rina Shnerb ble drept. Det opplyser sikkerhetstjenesten Shin Bet.

I september ble hovedpersonene bak angrepet ved Dolev pågrepet av Shin Bet. Terrorcellen skal ha planlagt nye angrep da terroristene ble pågrepet.

Det var i forbindelse med den videre etterforskningen av terrorangrepet at opprullingen av terrorcellen startet. Rundt 50 medlemmer av Folkefronten for Palestinas frigjøring (PFLP) er siden pågrepet og store mengder våpen er beslaglagt, blant annet av typen M-16, Kalashnikov, Uzi og pistoler. I tillegg er kunstgjødsel til å produsere bomber og annet utstyr blitt beslaglagt.

Det er allerede tatt ut flere alvorlige tiltaler mot et stort antall medlemmer av terrorcellen. Det er ventet at det vil bli tatt ut ytterligere tiltaler mot flere.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise