– Vi klargjør for en konfrontasjon med Iran

For første gang bekrefter forsvarssjef Aviv Kochavi at Israel har angrepet iranske mål i Irak.
IDF-sjef Aviv Kochavi sammen med statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Amos Ben-Gershom/GPO)

– Det er mulig at vi vil komme i en begrenset konfrontasjon med Iran og vi forbereder oss på det, sa Israels forsvarssjef Aviv Kochavi onsdag morgen. Han talte på en konferanse til ære for tidligere forsvarssjef Amnon Lipkin-Shahak på IDC Interdisciplinary Center i Herzliya.

– Vi vil ikke tillate at Iran bygger seg opp militært i Syria eller i Irak, sa Kochavi. Han bekreftet også for første gang at israelske luftstyrker har angrepet iranske mål i Irak.

– Avanserte våpen blir smuglet til Quds-styrken i Irak månedlig, og vi kan ikke tillate det, sa Kochavi, ifølge Jerusalem Post.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelStraffedomstolen i Haag vs Israel
Neste artikkel– 2020 vil bety store utfordringer for Israel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise