Snikskyttere skjøt mot israelske soldater

Israelske soldater vokter grensegjerdet mellom Israel og Gazastripen. (Illustrasjonsfoto: IDF Spokesperson)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Flere snikskyttere fra den palestinske terrorgruppen Islamsk Jihad skjøt mot en gruppe israelske soldater som patruljerte ved grensen mot Gazastripen onsdag. Ingen skal ha blitt skadet i angrepet, ifølge det israelske forsvaret.

De israelske styrkene skal ha skutt tilbake «for å fjerne trusselen». Det er heller ikke kommet meldinger om skadde eller drepte på palestinsk side.

Skyteangrepet skjer bare timer etter at Israel kunngjorde at de blant annet ville utvide fiskesonen utenfor Gazastripen etter en periode med relativt ro.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Iran-støttede Islamsk Jihad er den nest største terrorgruppen på Gaza etter Hamas. I november avfyrte de over 500 raketter mot Israel i løpet av drøyt 48 timer. Angrepene skjedde etter at det israelske forsvaret drepte Baha Abu al-Ata, en av gruppas ledere, som stod bak mange angrep mot Israel.



Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag