Terrorcelle med bombe stanset ved sikkerhetsgjerdet på Golan

– Vi stanset et forsøk av fire terrorister på å utplassere eksplosiver nær sikkerhetsgjerdet mellom Israel og Syria, melder IDF.

Terrorcellen i Twitter-filmen publisert av IDF. (Skjermdump fra Twitter)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Like før midnatt søndag kveld, norsk tid, meldte IDF at de hadde uskadeliggjort en terrorcelle ved grensegjerdet på Golan. Ifølge IDF tok terroristene seg inn på israelsk side av grensen.

Mandag morgen har IDF publisert videobilder av terrorcellen og eksplosjonen som skal ha stanset dem.

Spesialstyrker som lå i bakhold i nærheten av en IDF-stilling sør på Golan-høyden oppdaget en gruppe terrorister som utplasserte eksplosiver langs grensen. En IDF-styrke og et luftfartøy åpnet ild sammen mot de fire i cellen og traff dem, melder IDF, ifølge Times of Israel.

Forrige artikkel– Det var feil å kalle kampen mot korona for krig
Neste artikkelFørste rakettangrep på en måned
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.