Skuddsikre vester

Fram til midten av desember var tre lærere drept på vei til eller fra arbeidet. De bodde i såkalte "bosetninger" på Vestbredden og i Gaza. Nå har representanter for lærernes fagforening forlangt at lærerne i de aktuelle områdene skal få utlevert skuddsikre vester. Myndighetenes foreløpige svar er at det er for dyrt. Lærerne skal også få lov til å reise sammen med sine elever i pansrede busser som skal ha med seg væpnet eskorte. Bussene skal gjøres enda sikrere.

Fram til midten av desember var tre lærere drept på vei til eller fra arbeidet. De bodde i såkalte «bosetninger» på Vestbredden og i Gaza.

Nå har representanter for lærernes fagforening forlangt at lærerne i de aktuelle områdene skal få utlevert skuddsikre vester. Myndighetenes foreløpige svar er at det er for dyrt.

Lærerne skal også få lov til å reise sammen med sine elever i pansrede busser som skal ha med seg væpnet eskorte. Bussene skal gjøres enda sikrere.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTempelfjellet
Neste artikkelZions vises protokoller
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise