Jerusalem Post:

"/>

Jesus var jøde

Statsminister Ehud Barak i intervju med Jerusalem Post:

“Da Arafat sa i FN [i høst] at Jesus Kristus ble født i Betlehem, Palestina, sa jeg at så vidt jeg vet, var Jesus Kristus født som jøde. Som ung dro han til Jerusalem. Han så ingen moskeer der. Han måtte vente i 650 år på den første moskeen. Han så ikke en gang noen kristen kirke. Det han så var vårt tempel som stod der. Det er også en del av historien.”

Forrige artikkelJøder unngår arabiske områder
Neste artikkelDårlig lønn for lojalitet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no