“Jerusalem beleiret”

I begynnelsen av januar sa Likuds statsministerkandidat, Ariel Sharon, at for 52 år siden kjempet israelerne for å åpne veien til et Jerusalem som var beleiret i flere måneder.  Det er utrolig, sa han, at etter mer enn et halvt århundre er Jerusalem beleiret igjen. "Det som virkelig plager meg," sa Sharon, "er at det er Israel som har skapt en slik situasjon hvor Jerusalem igjen er under beleiring på grunn av feil fra en israelsk regjering og statsministeren." Sharon understreket at han går inn for en fred som vil sørge for langsiktig sikkerhet for det jødiske folket. Han sa at hvis han blir valgt, vil han straks ta i bruk de beste PR-folkene i verden for å demme opp for den fryktelige anti-israelske kampanjen. "Det vil bli hardt for oss hvis vi fortsetter å tape media-krigen," sa Sharon. Han sa at Jerusalem ikke bare tilhører israelerne, men hele det jødiske folket. Israelerne tar bare vare på Jerusalem for kommende generasjoner. Jerusalem tilhører jødene i diasporaen like mye som israelerne. det er deres plikt å si fra når det dreie seg om Jerusalem.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

I begynnelsen av januar sa Likuds statsministerkandidat, Ariel Sharon, at for 52 år siden kjempet israelerne for å åpne veien til et Jerusalem som var beleiret i flere måneder. 
Det er utrolig, sa han, at etter mer enn et halvt århundre er Jerusalem beleiret igjen. “Det som virkelig plager meg,” sa Sharon, “er at det er Israel som har skapt en slik situasjon hvor Jerusalem igjen er under beleiring på grunn av feil fra en israelsk regjering og statsministeren.”
Sharon understreket at han går inn for en fred som vil sørge for langsiktig sikkerhet for det jødiske folket.

Han sa at hvis han blir valgt, vil han straks ta i bruk de beste PR-folkene i verden for å demme opp for den fryktelige anti-israelske kampanjen. “Det vil bli hardt for oss hvis vi fortsetter å tape media-krigen,” sa Sharon.

Han sa at Jerusalem ikke bare tilhører israelerne, men hele det jødiske folket. Israelerne tar bare vare på Jerusalem for kommende generasjoner. Jerusalem tilhører jødene i diasporaen like mye som israelerne. det er deres plikt å si fra når det dreie seg om Jerusalem.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise