“Jerusalem beleiret”

I begynnelsen av januar sa Likuds statsministerkandidat, Ariel Sharon, at for 52 år siden kjempet israelerne for å åpne veien til et Jerusalem som var beleiret i flere måneder.  Det er utrolig, sa han, at etter mer enn et halvt århundre er Jerusalem beleiret igjen. "Det som virkelig plager meg," sa Sharon, "er at det er Israel som har skapt en slik situasjon hvor Jerusalem igjen er under beleiring på grunn av feil fra en israelsk regjering og statsministeren." Sharon understreket at han går inn for en fred som vil sørge for langsiktig sikkerhet for det jødiske folket. Han sa at hvis han blir valgt, vil han straks ta i bruk de beste PR-folkene i verden for å demme opp for den fryktelige anti-israelske kampanjen. "Det vil bli hardt for oss hvis vi fortsetter å tape media-krigen," sa Sharon. Han sa at Jerusalem ikke bare tilhører israelerne, men hele det jødiske folket. Israelerne tar bare vare på Jerusalem for kommende generasjoner. Jerusalem tilhører jødene i diasporaen like mye som israelerne. det er deres plikt å si fra når det dreie seg om Jerusalem.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I begynnelsen av januar sa Likuds statsministerkandidat, Ariel Sharon, at for 52 år siden kjempet israelerne for å åpne veien til et Jerusalem som var beleiret i flere måneder. 
Det er utrolig, sa han, at etter mer enn et halvt århundre er Jerusalem beleiret igjen. “Det som virkelig plager meg,” sa Sharon, “er at det er Israel som har skapt en slik situasjon hvor Jerusalem igjen er under beleiring på grunn av feil fra en israelsk regjering og statsministeren.”
Sharon understreket at han går inn for en fred som vil sørge for langsiktig sikkerhet for det jødiske folket.

Han sa at hvis han blir valgt, vil han straks ta i bruk de beste PR-folkene i verden for å demme opp for den fryktelige anti-israelske kampanjen. “Det vil bli hardt for oss hvis vi fortsetter å tape media-krigen,” sa Sharon.

Han sa at Jerusalem ikke bare tilhører israelerne, men hele det jødiske folket. Israelerne tar bare vare på Jerusalem for kommende generasjoner. Jerusalem tilhører jødene i diasporaen like mye som israelerne. det er deres plikt å si fra når det dreie seg om Jerusalem.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelJerusalems strategiske betydning
Neste artikkelVold mot kvinner
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise