Etterretning

Israelerne har lettere adgang til etterretning om terror enn tidligere. Det kan virke overraskende, så fiendtlig som atmosfæren er.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Men tidligere ble det meste av terroren drevet av Hamas og andre sterkt islamske grupper som er vanskelige å infiltrere. Nå blir det meste av volden drevet av Tanzim og andre grupper som er langt mer åpne. Det er lettere for israelerne å finne ut av dem.

Nylig ble noen “medløpere” henrettet av det palestinske styret. Det kan gjøre det vanskeligere for Israel. De skulle ha fortalt israelerne hvor ledere for volden oppholder seg, slik at israelerne kunne drepe dem. Israel kjører nå åpent en kampanje hvor de som står bak drap, selv blir drept som fiender. Det pågår en krig, og da er det rimelig at de som står bak den, får smake sin egen medisin.

I praksis har palestinske sikkerhetsfolk gått med på å lukke øynene for en del av israelernes aktivitet for å hindre terror. Israelere opererer til en viss grad i det palestinske området. Hva israelerne gir i bytte for dette, kan man spekulere på.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise