Gassmaske

Når israelske foreldre drar hjem fra sykehuset med sin nyfødte baby, får de med seg et lite telt. Det skal beskytte den ille mot kjemiske angrep (gass). Alle barn og voksne får gassmasker, og det blir jevnlig fornyet.

Er det forfølgelsesvanvidd? Vi vet at Saddam Hussein har store mengder gass, og nå er det ikke lenger noen internasjonal inspeksjon, slik at han kan arbeide fritt både med raketter og atomvåpen. I tillegg har Syria store mengder gass, og raketter og fly til å frakte den. Så gassmaskene er nok dessverre vel begrunnet.

Israelerne er fremdeles det eneste folket som er truet med utslettelse.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise