Gassmaske

Når israelske foreldre drar hjem fra sykehuset med sin nyfødte baby, får de med seg et lite telt. Det skal beskytte den ille mot kjemiske angrep (gass). Alle barn og voksne får gassmasker, og det blir jevnlig fornyet.

Er det forfølgelsesvanvidd? Vi vet at Saddam Hussein har store mengder gass, og nå er det ikke lenger noen internasjonal inspeksjon, slik at han kan arbeide fritt både med raketter og atomvåpen. I tillegg har Syria store mengder gass, og raketter og fly til å frakte den. Så gassmaskene er nok dessverre vel begrunnet.

Israelerne er fremdeles det eneste folket som er truet med utslettelse.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkel“Utviklingsbyer”
Neste artikkel“Hellig rett til å vende tilbake”
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise