Ingen tilknytning

Slik president Clintons forslag stod ved årsskiftet, skulle palestinerne ha full suverenitet over Tempelplassen, mens jødene skulle ha kontroll over Vestmuren ("Klagemuren"), som ligger umiddelbart nedenfor.

Går det slik, vil det bl. a. bety at palestinske «demonstranter» kan drive slike fredelige sysler som steinkasting på jødene som ber på sitt helligste sted like nedenfor, uten at Israel på noen måte kan gripe inn.
Som «motytelse» skal palestinerne utstede en erklæring om at de godtar at også jødene har tilknytning til stedet og lover å ikke ødelegge de arkeologiske ruinene under Tempelplassen, ruinene av jødenes gamle tempel.

Dette protesterer palestinerne mot å gjøre. De vil ikke skrive under på noe som anerkjenner noen jødisk tilknytning til stedet overhodet.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise