Vaktleirer mot terror

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I et forsøk på å begrense dette, har jøder begynt å opprette utsiktsposter langs hovedveiene. De er plassert på fjelltopper og i andre områder med god utsikt over veiene, og skal være bemannet hele døgnet.

Tidligere statsminister Binyamin Netanyahu besøkte bosettere som sultestreiket i protest mot regjeringens politikk. han sa bl. a.: “Hvis vi forhandler mens palestinerne skyter mot oss og kaster bomber mot oss og lærer sine barn å utslette Israel, stikker vi hodene våre i sanden. .. Dette er ikke en fredsprosess. Palestinerne er de som, med sine åpenbare brudd, har begravet den. .. Oslo-prosessen er død.”Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelStor-Israel?
Neste artikkelVerdens jøder og Jerusalem
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no