“Tempelfjellet i våre hender”

Da israelerne hadde fått kontrollen over hele Jerusalem under seksdagerskrigen sommeren 1967, var det et spørsmål om hvordan begivenheten skulle meddeles offisielt.

Det var forslag om at “Jerusalem er fritt”. Men generalen, Motta Gur, sa: “Tempelfjellet er i våre hender.” For det var det jødene har drømt om siden det andre templet ble ødelagt i år 70.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel“Taba-illusjonen”
Neste artikkelTvil på fremtiden
Odd Myrland var redaktør av MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus fra 1994 til 2016. I en enda lengre periode har han vært leder for MIFFs lokalforening i Stavanger. Fra 2016 fortsetter Myrland som redaksjonell medarbeider for MIFF. Før Myrland ble pensjonist hadde han en lang karriere som lærer, sist som lærer i økonomifag på Sola videregående skole. Han har også skrevet boken "Med ryggen mot havet", som tar for seg Midtøsten-konflikten frem til 1980-tallet. Tlf. 958 86 977/ 51 58 01 65 E-post: odd@miff.no

Ingen artikler å vise