Vestlige diplomater: – Israelsk F-35 rammet iranske raketter i Irak

I løpet av den siste måneden skal Israel to ganger ha rammet iranske våpenlagre i Irak.

Benjamin Netanyahu foran et av Israels F-35-jagerfly på flybasen Nevatim. Israel får 50 slike fly innen 2024. (Foto: GPO)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

19. juli skal et israelsk F-35 kampfly ha angrepet et iransk lager for raketter nordøst for Bagdad, ifølge det «vestlige diplomatiske kilder» opplyser til avisen Asharq Al-Awsat.

Et annet angrep skal ha blitt gjennomført søndag, også denne gang mot Ashraf-basen i Irak. – Angrepet rammet iranske «rådgivere» og en last med ballistiske raketter som nylig hadde ankommet fra Iran, opplyser de anonyme kildene til den arabisk-språklige London-avisen.

De siste årene har det israelske luftforsvaret gjennomført et stort antall bombeangrep for å stanse Irans militære oppbygging i Syria. Dette er første gang det kommer rapporter om israelske bombeangrep mot iranske mål i Irak.

Israelske myndigheter har ikke kommentert rapportene om angrepene, skriver Jerusalem Post.

Forrige artikkelFædrelandsvennen beviser igjen at de ligger helt i front i Israel-fiendtlighet
Neste artikkelTil slutt fjernet Norway Cup teltet hvor kartet av Israel var druknet i et Palestina-flagg
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.