Home Iran – Ikke angrip atomkraftverket

– Ikke angrip atomkraftverket

Iran lover en hevn som det ikke går an å forestille seg, hvis Israel angriper deres atomkraftverk. Den iranske forsvarsministeren sier det ikke vil være en hevn med atomvåpen. Advarselen kom etter direkte spørsmål om hva Iran vil gjøre, om Israel setter den iranske atomutviklingen tilbake ved å bombe kjernekraftverket. De iranske mediene advarer ofte […]

Iran lover en hevn som det ikke går an å forestille seg, hvis Israel angriper deres atomkraftverk. Den iranske forsvarsministeren sier det ikke vil være en hevn med atomvåpen.
Advarselen kom etter direkte spørsmål om hva Iran vil gjøre, om Israel setter den iranske atomutviklingen tilbake ved å bombe kjernekraftverket. De iranske mediene advarer ofte om et mulig israelsk angrep, liknende det Israel gjorde mot Bushehr-kraftverket i Irak, i 1981.

Andre nyheter 5. februar
– Hizbollah skjøt mandag med anti-luftskyts mot det som etter sigende skal være israelske rekognoseringsfly over sørlige deler av Libanon.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelFem palestinske, militære ledere drept
Neste artikkelIkke angrip atomkraftverket
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
0

Your Cart