– Ayatollahene beviser behovet for anerkjennelse av jødisk stat

Irans øverste leder Ayatollah Ali Khamenei avviste lørdag palestinernes søknad om anerkjennelse gjennom FN.

– Enhver plan som vil dele Palestina blir totalt avvist, sa Khamenei. Han omtalte også Israel som en «kreftsvulst», som for alltid vil true sikkerheten i Midtøsten. Khamenei truet Israel og deres allierte med «lammende slag» som et rakettskjold ikke kan forhindre.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu svarte på uttalelsene med å understreke Israels behov for sikkerhet. – Deres intensjon om å utslette Israel, viser hvorfor regjeringen må insistere på Israels sikkerhetsbehov og vårt krav om at Israel blir anerkjent som en jødisk stat, sa Netanyahu.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– USA holder tilbake 1,1 milliarder kroner
Neste artikkel– Palestinerne er ikke klar for egen stat
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise