Iran skal ha planlagt diplomatdrap

Iran skal angivelig ha planlagt å ta livet av Saudi Arabias ambassadør i Washington Adel al-Jubeir. Amerikanske myndigheter har arrestert iransk-amerikanske Manssor Arbabsiar som de mistenker for å stå bak planleggingen.

En annen iraner ved navn Gholam Shakuri, medlem av de nasjonale elitestyrkene Quds, er også anklaget for å være involvert, melder Jerusalem Post. Avisen skriver at dersom de anklagede virkelig var involvert i en drapsplan på en diplomat, vil det trolig være et brudd på FNs konvensjon om forhindring av og straff for forbrytelser mot internasjonalt beskyttede personer. I så fall kan saudiaraberne og amerikanerne klage planene inn for Sikkerhetsrådet, Den internasjonale domstolen i Haag og Interpol.

Forrige artikkelKvasikrystallenes Columbus
Neste artikkel– Barghouti blir ikke løslatt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no