Iran skal ha planlagt diplomatdrap

Iran skal angivelig ha planlagt å ta livet av Saudi Arabias ambassadør i Washington Adel al-Jubeir. Amerikanske myndigheter har arrestert iransk-amerikanske Manssor Arbabsiar som de mistenker for å stå bak planleggingen.

En annen iraner ved navn Gholam Shakuri, medlem av de nasjonale elitestyrkene Quds, er også anklaget for å være involvert, melder Jerusalem Post. Avisen skriver at dersom de anklagede virkelig var involvert i en drapsplan på en diplomat, vil det trolig være et brudd på FNs konvensjon om forhindring av og straff for forbrytelser mot internasjonalt beskyttede personer. I så fall kan saudiaraberne og amerikanerne klage planene inn for Sikkerhetsrådet, Den internasjonale domstolen i Haag og Interpol.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise