Oren: – Israel tar Irans drapsplan alvorlig

Israels ambassadør i Washington Michael Oren sa onsdag at Israel tar de angivelige iranske drapsplanene mot hans saudiarabiske kollega svært alvorlig og betegner det som “en eskalering”.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Israels egen ambassade kan også være et mål, sa han i et intervju med MSNBC. – Vi kjenner det iranske regimet. Dette er et iransk regime som ikke bare har sponset terrorgruppene Hamas og Hizbollah i vårt område, som har avfyrt tusener på tusener av raketter mot vår sivilbefolkning, men de har slått til utover det også, sa Oren.

Forrige artikkel– Barghouti blir ikke løslatt
Neste artikkelEgypt har mottatt unnskyldning
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -