– Iran kan forsøke å blokkere Shalit-avtale

Iran kan fort forsøke å sabotere fangeutvekslingsavtalen mellom Hamas og Israel innen soldat Gilad Shalit har blitt frigjort tirsdag.

Det hevdet den tyske megleren Gerhard Conrad og lederen for tysk etterretning, Ernst Uhrlau, fredag. De to uttrykte sin glede over at avtalen endelig var på plass, men advarte også om at avtalen er “skjør” inntil utvekslingen av fanger har begynt. Iran skal nemlig ikke være særlig fornøyd med avtalen som Hamas har inngått.

Forrige artikkelTerrorofre til Høyesterett
Neste artikkelFrykter voldshandlinger mot Shalit-avtale
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no