EU-politikere avlyste besøk i Iran

En planlagt reise til Iran for medlemmer av Europa-parlamentet ble avlyst på kort varsel onsdag, melder Jerusalem Post. Avlysningen kom etter intens kritikk fra andre parlamentarikere og iranske opposisjonsgrupper. Ifølge et nyhetsbyrå i Kuwait kom avlysningen fra Irans side. Dette bygger de på uttalelser fra det finske parlamentsmedlemmet Tarja Cronberg, som skulle ha vært med […]

En planlagt reise til Iran for medlemmer av Europa-parlamentet ble avlyst på kort varsel onsdag, melder Jerusalem Post. Avlysningen kom etter intens kritikk fra andre parlamentarikere og iranske opposisjonsgrupper. Ifølge et nyhetsbyrå i Kuwait kom avlysningen fra Irans side. Dette bygger de på uttalelser fra det finske parlamentsmedlemmet Tarja Cronberg, som skulle ha vært med på reisen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise