USA frykter israelsk Iran-angrep

Amerikanerne ønsker nå å presse FNs sikkerhetsråd til å innføre tøffere sanksjoner mot Iran, melder Yedioth Aharonoth.

En kilde i utenriksdepartementet avslører at Obama-administrasjonen er bekymret etter at en upublisert IAEA-rapport viser hvordan Teheran har gjort betraktelige framskritt i sitt militære atomprogram. De frykter at Israel kan komme til å angripe landet som en følge av dette, på tross av det de mener er amerikanske interesser i regionen. Derfor ønsker amerikanerne å presse Kina og Russland til å gå med på hardere sanksjoner, for å forhindre israelske forsvarsaksjoner.

Forrige artikkelThe Guardian: Israel vil oppgradere atomkapasitet
Neste artikkelIMPACT-SE: – PA utdanner fortsatt til Israel- og jødehat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no