Israel advarer: – Mulighetenes vindu i ferd med å stenge

Ha'aretz melder at israelske ambassadører i vestlige land har blitt bedt om å informere om at "mulighetenes vindu" for en diplomatisk løsning på Iran-problemet, er i ferd med å lukkes. USA forsøker å få på plass nye og forsterkede sanksjoner mot Teheran via Sikkerhetsrådet og Israel driver lobbyvirksomhet for å få dem på plass raskt.

På tross av alle sanksjonene som allerede har vært innført, fortsetter Iran sitt atomprogram. De siste dagene har en lekket IAEA-rapport avslørt at landets atomvåpenprogram har opplevd store gjennombrudd de siste månedene, med god hjelp av en atomekspert fra Pakistan. – Den betydelige framgangen som finner sted ved alle komponenter i Irans atomprogram burde understrekes, særlig anrikning av uran. Det iranske programmet er militært, og i lys av IAEAs rapporter, er det en økt frykt for at iranerne utvikler et atomstridshode, heter det i et klassifisert brev sendt rundt til de ulike ambassadørene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise