Israel advarer: – Mulighetenes vindu i ferd med å stenge

Ha'aretz melder at israelske ambassadører i vestlige land har blitt bedt om å informere om at "mulighetenes vindu" for en diplomatisk løsning på Iran-problemet, er i ferd med å lukkes. USA forsøker å få på plass nye og forsterkede sanksjoner mot Teheran via Sikkerhetsrådet og Israel driver lobbyvirksomhet for å få dem på plass raskt.

På tross av alle sanksjonene som allerede har vært innført, fortsetter Iran sitt atomprogram. De siste dagene har en lekket IAEA-rapport avslørt at landets atomvåpenprogram har opplevd store gjennombrudd de siste månedene, med god hjelp av en atomekspert fra Pakistan. – Den betydelige framgangen som finner sted ved alle komponenter i Irans atomprogram burde understrekes, særlig anrikning av uran. Det iranske programmet er militært, og i lys av IAEAs rapporter, er det en økt frykt for at iranerne utvikler et atomstridshode, heter det i et klassifisert brev sendt rundt til de ulike ambassadørene.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise