Israel advarer: – Mulighetenes vindu i ferd med å stenge

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

På tross av alle sanksjonene som allerede har vært innført, fortsetter Iran sitt atomprogram. De siste dagene har en lekket IAEA-rapport avslørt at landets atomvåpenprogram har opplevd store gjennombrudd de siste månedene, med god hjelp av en atomekspert fra Pakistan. – Den betydelige framgangen som finner sted ved alle komponenter i Irans atomprogram burde understrekes, særlig anrikning av uran. Det iranske programmet er militært, og i lys av IAEAs rapporter, er det en økt frykt for at iranerne utvikler et atomstridshode, heter det i et klassifisert brev sendt rundt til de ulike ambassadørene.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag