Ministre reagerer på offentlig Iran-debatt

Tirsdag uttalte flere israelske ministere seg i kraftig ordelag mot den offentlige debatten som har pågått vedrørende et eventuelt angrep på Iran.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Debatten har blusset opp igjen etter nyheter om at IAFs jagerfly har vært på langdistanseøvelser i Italia og IDF har testet ballistiske raketter. Likud-minister uten portefølje, Benny Begin, sa til Hæren Radio søndag at debatten er et “uansvarlig svik.” Han kritiserte også tidligere Mossad-sjef Meir Dagan, som etter å ha forlatt stillingen har advart gjentatte ganger imot et Iran-angrep.

Begin mener dette er “tillitsbrudd” fra Dagans side. Etterretnings- og atomenergiminister Dan Meridor (Likud) reagerer også på debatten og hevdet overfor Ma’ariv at den ikke er “normal”. – Jeg tror aldri før det har vært en slik debatt her. Ikke alt trenger å diskuteres offentlig, sa han.

Forrige artikkelHague fordømmer bosetningsbygging
Neste artikkelIran advarer Israel mot å angripe
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no