Ministre reagerer på offentlig Iran-debatt

Tirsdag uttalte flere israelske ministere seg i kraftig ordelag mot den offentlige debatten som har pågått vedrørende et eventuelt angrep på Iran.

Debatten har blusset opp igjen etter nyheter om at IAFs jagerfly har vært på langdistanseøvelser i Italia og IDF har testet ballistiske raketter. Likud-minister uten portefølje, Benny Begin, sa til Hæren Radio søndag at debatten er et «uansvarlig svik.» Han kritiserte også tidligere Mossad-sjef Meir Dagan, som etter å ha forlatt stillingen har advart gjentatte ganger imot et Iran-angrep.

Begin mener dette er «tillitsbrudd» fra Dagans side. Etterretnings- og atomenergiminister Dan Meridor (Likud) reagerer også på debatten og hevdet overfor Ma’ariv at den ikke er «normal». – Jeg tror aldri før det har vært en slik debatt her. Ikke alt trenger å diskuteres offentlig, sa han.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise