Fikk Shin Bet til å etterforske Iran-lekkasjer

Statsminister Benjamin Netanyahu skal ha gitt Shin Bet-sjef Yoram Cohen beskjed om å etterforske en lekkasje til mediene med informasjon om Israels forberedelser til et massivt angrep på Irans atomreaktorer.

Det hevder den kuwaitiske avisen Kuwaiti al-Jarida torsdag. Ifølge avisen kom man fram til at en tidligere Mossad-sjef og en tidligere Shin Bet-sjef er ansvarlige, henholdsvis Meir Dagan og Yuval Diskin. – De to rekrutterte prominente journalister i Israel og spredte falsk informasjon for å skade Netanyahu og forsvarsminister Ehud Barak, heter det i artikkelen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise